انواع دستگاه سیل وکیوم و کاربردهای آن
دستگاه سیل وکیوم یکی از دستگاه های پرکاربرد در صنعت بسته بندی است که امروزه مدل های مختلفی از آن در بازار شاهد هستیم که در ظرفیت های مختلف خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی قابلیت استفاده و کاربرد دارند. دستگاه سیل از جمله دستگاه های بسته بندی بسیار پرکاربرد و پر استفاده برای بسته
دستگاه سیل وکیوم یکی از دستگاه های پرکاربرد در صنعت بسته بندی است که امروزه مدل های مختلفی از آن در بازار شاهد هستیم که در ظرفیت های مختلف خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی قابلیت استفاده و کاربرد دارند.
دستگاه سیل از جمله دستگاه های بسته بندی بسیار پرکاربرد و پر استفاده برای بسته بندی انواع سالاد و سبزی، فلافل و ناگت، انواع نوشیدنی ها، عسل و مربا و ترشی و … می باشد. این دستگاه با نام های سیل وکیوم، سیل کن و سیل پک نیز شناخته می شود. قیمت دستگاه بسته بندی سیل در مدل های اتومات، نیمه اتومات و دستی با توجه به ابعاد ظرف و تیراژ تولید مشخص می شود.
در این مقاله قصد داریم شما را با سیل وکیوم آشنا کنیم و به توضیح عملکرد، ویژگی ها و دیگر مسائل مرتبط با آن بپردازیم، اگر انتخاب شما دستگاه سیل وکیوم است، تا پایان مقاله همراه ما باشید.
دستگاه سیل وکیوم چیست؟
دستگاه سیل وکیوم از دستگاه های پرکاربرد بسته بندی است که در مدل های مختلف خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی طراحی و ساخته می شود و برای بسته بندی و پلمپ دهانه ظروف پلاستیکی مورد استفاده قرار می گیرد.
در این دستگاه برای افزایش ماندگاری محصول و حفظ تازگی آن از سیستم های تزریق گاز و پمپ وکیوم استفاده می شود.
انواع دستگاه سیل وکیوم حرارتی
استفاده از حرارت و یا امواج القایی به همراه پرس، برای چسبانیدن سلفون و یا فویل آلومینیوم در جهت پلمپ انواع بسته بندی ها، مبنای کار انواع دستگاه های بسته بندی سیل می باشد. همین امر انواع دستگاه های سیل را به دو دسته اصلی تقسیم کرده است که دستگاه سیل حرارتی و دستگاه سیل القایی هستند.
دستگاه سیل حرارتی انواع مدل های مختلفی دارد که از جمله آن ها می توان موارد زیر را نام برد:
- دستگاه سیل وکیوم رومیزی
- دستگاه سیل وکیوم ایستاده
- دستگاه سیل وکیوم روتاری
- دستگاه سیل وکیوم خطی
دستگاه سیل وکیوم رومیزی
دستگاه بسته بندی سیل وکیوم رومیزی در ابعاد و اندازه های کوچک طراحی و تولید می شود و برای فضاهای کوچک و کسب و کارهای سایز متوسط کاربرد دارد.
این مدل دستگاه در مدل های مختلف دستی، نیمه اتوماتیک و فول اتوماتیک طراحی و تولید می شوند که نمونه های اتومات آن از مشخصات مختلف زیر برخوردار است:
- قابلیت جابجایی و حمل و نقل آسان
- برخورداری از سیستم هوشمند و PLC
- برق مصرفی تک فاز و سه فاز
- مجهز به سیستم های تاریخ زن، سیستم های تزریق گاز و پمپ وکیوم
- مجهز به بدنه ضد زنگ و کاملا بهداشتی
عملکرد این دستگاه به این صورت است که با قرار دادن ظرف داخل قالب دستگاه، قالب به سمت دستگاه هدایت می شود و با فشار قالب بالایی و حرارت المنت های برقی، سلفون یا فویل آلومینیوم بر روی دهانه ظرف پرس می شود.
دستگاه سیل وکیوم رومیزی در سه مدل دستی، نیمه اتومات و اتومات طراحی و تولید می شوند و با توجه به نوع نیاز کاربر و میزان بودجه ای که دارد، انتخاب و خریداری می شوند.
دستگاه سیل ایستاده
این مدل دستگاه با دو مکانیزم کشویی و روتاری طراحی و ساخته می شود که مدل روتاری سرعت بالاتری نسبت به مدل های رومیزی دارد و این مزیت مانع از اتلاف وقت می شود.
دستگاه سیل روتاری
دستگاه سیل وکیوم روتاری برای بسته بندی محصولات تک نفره و ظروف پلاستیکی که سایز کوچک دارند برای تیراژ بالا مورد استفاده قرار می گیرد و عملکرد اتوماتیکی دارد.
این مدل دستگاه با قالب چرخشی یا گردان، انواع محصولات غذایی نظیر لبنیات، سبزیجات، غذاهای آماده و نیمه آماده را بسته بندی می کند.
دستگاه سیل خطی
این مدل دستگاه برای پلمپ ظروف با ابعاد و اشکال مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و برای کارگاه ها و کارخانه هایی که سرعت تولید و بسته بندی اهمیت دارد، بهترین گزینه ایده آل است.
دستگاه سیل خطی به صورت تک لاین، دو لاین، سه لاین و غیره ساخته می شود و امکان تزریق گاز و تاریخ زن بر روی دستگاه را فراهم می کند.
ضرورت استفاده از دستگاه سیل وکیوم
اگر انتخاب شما برای بسته بندی محصولات مختلف، دستگاه سیل وکیوم است می توانید از گزینه های زیر برخوردار شوید:
- نگهداری و ماندگاری محصول تا ۲ الی ۳ سال با توجه به نوع محصول
- صرفه جویی و کاهش فساد و ضایعات مواد غذایی
- محافظت در برابر کپک زدن و باکتری
- حفظ طعم و کیفیت
- عدم نیاز به نگهدارنده های شیمیایی
- سیل وکیوم جایگزین مناسبی جهت مرینیت کردن گوشت است
بنابراین با استفاده از این دستگاه می توانید محصولات غذایی و دیگر محصولات صنایع مختلف را به صورت بهداشتی و کاملا استاندارد بسته بندی کنید.
چگونه با دستگاه سیل وکیوم ماندگاری محصول حفظ می شود؟
دستگاه سیل وکیوم با ایجاد خلاء و تخلیه هوای داخل بسته و هم چنین تزریق گازهای نگهدارنده، به ماندگاری محصول کمک می کند.
چه محصولات غذایی را با استفاده از دستگاه سیل می توان بسته بندی کرد؟
گستره وسیعی از محصولات غذایی می توان توسط این دستگاه بسته بندی کرد که از جمله آن ها می توان به بسته بندی سبزیجات، غذاهای آماده، ماهی، خشکبار، قارچ، گوشت، مرغ، خیارشور و غیره اشاره کرد.
از مزیت های دستگاه وکیوم به چه چیزی می توان اشاره کرد؟
این دستگاه علاوه بر افزایش ماندگاری محصول به کاهش اکسیده شدن، کپک زدن، بو گرفتن مواد غذایی کمک می کند.
آیا می توان دستگاه را با توجه به نیاز خود سفارش داد؟
بله این امکان وجود دارد و شرکت آراد ماشین یکی از شرکت های معتبر و تخصصی است که در این زمینه فعالیت گسترده ای دارد.
قیمت دستگاه سیل وکیوم
عوامل و فاکتورهای مختلفی در قیمت گذاری دستگاه سیل وکیوم تاثیرگذار هستند که از جمله آن ها می توان موارد زیر را نام برد:
- نوع دستگاه
- مدل دستگاه
- ظرفیت ورودی
- جنس دستگاه
- تعداد قالب
- تکنولوژی و قطعات به کار رفته در دستگاه
- گارانتی و خدمات پس از فروش
قبل از اقدام به خرید دستگاه سعی کنید از افراد باتجربه در این زمینه مشورت بگیرید و با کارشناسان شرکت مورد نوع نیاز، نوع محصول و دیگر موارد مهم را به اشتراک بگذارید تا بهترین انتخاب و تصمیم را تجربه کنید.
کلام پایانی
در این مقاله سعی کردیم شما را با دستگاه های سیل حرارتی آشنا کنیم و به توضیح عملکرد و انواع مدل های آن بپردازیم. برای اطمینان از دستگاه خریداری شده، سعی کنید از شرکت معتبری دستگاه را خریداری کنید که از ضمانت و خدمات پس از فروش برخوردار باشد و دستگاه های باکیفیتی را ارائه کند. همچنین برای مشاهده انواع، قیمت و فیلم کارکرد دستگاه سیل وکیوم به سایت زیر مراجعه کنید:
برچسب ها :بسته بندی ، دستگاه بسته بندی ، دستگاه سیل ، دستگاه سیل وکیوم ، سیل وکیوم ، صنعت ، مواد غذایی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰